Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣΗ RECORD ιδρύθηκε το 1952 με στόχο την παραγωγή και διάθεση υψηλής ποιότητας χειροποίητων προϊόντων όπως πλαστελίνη, κεριών σφράγισης και προϊόντων δημιουργικής απασχόλησης. Από το 1952 ο κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε στον τελικό χρήστη προϊόντα «Από ανθρώπινα χέρια για ανθρώπινα χέρια». Μετά από 64 χρόνια συνεχής παρουσίας η RECORD είναι η παλαιότερη ανεξάρτητη Ελληνική εταιρεία που συνεχίζει να διατήρηση σαν κύριο σκοπό της την παραγωγή υψηλής ποιότητα χειροποίητης πλαστελινης και προϊόντων δημιουργικής απασχόλησης. Στις εγκατάστασης μας 700 τετραγωνικών μέτρων λαμβάνουν χώρα όλα τα στάδια παραγωγής, συσκευασίας και αποθήκευσης των προϊόντων.

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η RECORD ενεργεί κάτω από τα πρότυπα ISO 9001/2000 και ISO 14001,όπως επίσης και τα προϊόντα της έχουν ελέγχει και φέρουν την ποιστοποιηση CE κατά τα πρότυπα ΕΝΙ 71 -1, 2, 3, 9, 11.

ΟΛΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ

Τα προϊόντα της RECORD διατίθενται μόνο μέσα από δυκτιο αντιπροσώπων με στόχο την κάλυψη των περισσότερων αναγκών των βιβλιοπωλείων και καταστημάτων ειδών χόμπι.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Το 2017 είναι η χρόνια που η RECORD αναθεώρησε την στρατηγική της με στόχο την επέκταση της σε υπεράκτιες αγορές . Η μακροχρόνια εμπειρία μας στην παραγωγή υψηλών προδιαγραφών προϊόντων μας καθιστά ικανούς να διασφαλίσουμε την εικονοποίηση των αναγκών της διεθνής αγοράς και των καινούργιων πελατών.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ

Με εξωστρέφεια και καινούργιες συνεργασίες η Record εστιάζει στην ενδυνάμωση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών στις διεθνής αγορές και στην περαιτέρω ανάπτυξη υπηρεσιών όπως :
• παιδική δημιουργικότητα,
• καλλιτεχνική δημιουργικότητα για ερασιτέχνες και επαγγελματίες,
• δημιουργική απασχόληση υπερηλίκων και ατόμων με ειδικές ικανότητες,
• ειδικές εφαρμογές στον βιομηχανικο και ναυτιλιακό κλάδο.

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Αυτό οδηγεί ήδη στον δεύτερο αιώνα επιτυχημένης και ειλικρινούς παρουσίας στην ελληνική αγορά, καθώς και στην αναζήτηση νέων εταιρικών σχέσεων στην Ευρώπη και την ευρύτερη παγκόσμια αγορά. Τέλος, το όραμά μας είναι η "Συνεχής κάλυψη των ανθρώπινων αναγκών σε τομείς δημιουργίας παιδιών, καλλιτεχνικής δημιουργίας, αποκατάστασης ατόμων με αναπηρίες και τεχνικών πόρων, με προϊόντα υψηλής ποιότητας με υψηλό λόγο κόστους / απόδοσης ".