ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

 

65 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1952 και στόχος της ήταν η παραγωγή και εμπορία χειροποίητης πλαστελίνης υψηλής ποιότητας, χειροποίητου κεριού στεγανοποίησης και συναφών προϊόντων. Το 1990 η εταιρία μετονομάστηκε σε “Record”, με την επωνυμία της να συνεχίζει μέχρι σήμερα, έχοντας επίσης διευρύνει τις δραστηριότητές της.

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Έχοντας αναπτύξει περαιτέρω τις δραστηριότητές της, ο κύριος στόχος της εταιρείας είναι να παράσχει τα προϊόντα τελικού χρήστη που είναι “Χειροποίητα για χρήση στο χέρι”. Μετά από 64 χρόνια συνεχούς παρουσίας, είναι ο μοναδικός και ο παλαιότερος ανεξάρτητος Έλληνας κατασκευαστής, ο στόχος του οποίου είναι πάντα να παράγει εξαιρετική πλαστελίνη και συναφή προϊόντα, υψηλής ποιότητας. Το αρχείο έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001/2000 και ISO 14001 και έχει επίσης δοκιμαστεί επισήμως και φέρει στα προϊόντα του τη σήμανση CE.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας κατέχουν επιφάνεια 700 τετραγωνικών μέτρων, η οποία περιλαμβάνει εγκαταστάσεις παραγωγής, συσκευασίας και αποθήκευσης. Τα προϊόντα μας διανέμονται μέσω ενός δικτύου εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων σε όλη την επικράτεια και βρίσκουν το δρόμο τους σε βιβλιοπωλεία, καταστήματα DIY και χειροτεχνίας και καταστήματα χαρτικών.

ΤΑ ΟΡΟΣΗΜΑ ΜΑΣ

Το 1990, η εταιρεία τριπλασίασε τον όγκο των πωλήσεων και από το 1996 έως το 2006 εξαγόρασε τρεις ελληνικές εταιρείες παραγωγής πλαστελίνης, την Αφοί Κοντοφάνου, τον Ακμά-Μαυρίδη και τη Γκαλιά Ντιμιτρόβα.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Εξοπλισμένοι με εμπειρία, αξιοπιστία και πρωτοποριακό πνεύμα, έχουμε ήδη αρχίσει να εφαρμόζουμε τις επιταγές της ανανεωμένης φιλοσοφίας μας που μας βλέπει στον δεύτερο αιώνα επιτυχημένης και έντιμης παρουσίας μας στην ελληνική αγορά και ελπίζουμε ότι θα οδηγήσει σε νέες εταιρικές σχέσεις στην Ευρώπη και την ευρύτερη παγκόσμια αγορά.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

“Η συνεχιζόμενη συνάντηση των ανθρώπινων αναγκών στους τομείς της παιδικής δημιουργικότητας, της καλλιτεχνικής δημιουργίας, της κατοχής και αποκατάστασης των ατόμων με ειδικές ανάγκες και των ηλικιωμένων και της διευκόλυνσης των εξειδικευμένων τεχνικών εφαρμογών, με προϊόντα της καλύτερης ποιότητας και με τον βέλτιστο λόγο κόστους / απόδοσης. “